Ik ben Evelien, geboren in 1990. Samen met mijn partner, (plus)kinderen en onze trouwe viervoeter woon ik in Mortsel.

Zoals elke goede coach haal ik mijn kennis en deskundigheid niet alleen uit de boeken, maar ook uit mijn ervaringen met de grootste uitdagingen in mijn leven.

Een van de grootste uitdagingen kreeg ik gepresenteerd toen ik zelf in een nieuw samengesteld gezin rolde. Ik liet me drijven door de liefde en ik wist (gelukkig!) niet waar ik aan begon. Al snel botste ik op muren en voelde ik me eenzaam in ons samengesteld gezin. Ik voelde me niet “thuis” en raakte steeds meer “mezelf” kwijt. Daarbovenop ging mijn gezondheid achteruit en kreeg ik te maken met uitputting, chronische pijn en longaandoeningen.

Zowel over mijn leven in het samengesteld gezin als over mijn gezondheid kreeg ik van allerlei hulpverleners weinig hoopgevende boodschappen. Over mijn verlangen naar erkenning en me waardevol voelen in ons gezin, werd ik steevast gewezen op het welzijn van de kinderen en werd er voorbij gegaan aan wat ik nodig had om een plus in huis te kunnen zijn. Helaas werd ik zo steeds meer een boze stiefmoeder.

Ook in mijn zoektocht naar een goede gezondheid zonk me de moed in de schoenen. Ik kreeg allerlei labels waaronder CVS/ME (chronisch vermoeidheidssynsdroom/ M) , PTTS (postraumatrische stress stoornis), fibromyalgie. Die labels werden geserveerd met een sausje van “Er is niet veel aan te doen. Leer er mee leven”. Trauma’s uit mijn jeugd werden als verklaring gebruikt en de voorspelling werd gedaan dat dit altijd een litteken zou blijven.

Ik heb het vertikt mij neer te leggen bij dat soort uitspraken en verklaringen. Gedreven door het verlangen naar een stralend leven met een sprankelende gezondheid en een fijn gezin, dook ik allerlei coachingtrajecten en trainingen in. Ik ontdekte de kracht van coaching, ons zelfhelend vermogen maar ik kwam er ook achter hoe beschadigend stress kan zijn.

5FEB07B0-FCA3-45E1-8DA5-AA26C9C53A37

“Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it.” – Maya Angelou

Na meer dan 5 jaar grotendeels in bed of op de zetel door te brengen, vond ik stap per stap mijn gezondheid en mijn stralende ik terug. Ik voel mij waardevol, durf te schitteren en voel me thuis in ons gezin en houd van het leven. Dat gun ik iedereen!

Mijn missie is dan ook om mensen terug in contact te brengen met hun kracht en vandaar uit voluit te leven. Want dat zijn wij allemaal waard!

Naast coach ben ik ondernemer, stiefmoeder, echtgenote, plusdochter, vriendin en eeuwige student met een rebels kantje. Sinds kort ben ik nu ook zelf mama! Voor ik begon aan de boeiende reis in zelfontwikkeling en zelfrealisatie was ik literatuur- en theaterwetenschapper. Mijn open blik en drang naar analyse heb ik van daaruit meegenomen.

Mijn belangrijkste trainingen en opleidingen

 • Samengestelde gezinnen – Cindy Schepers
 • Individueel emotioneel begeleider – Sandra Kleipas
 • Expert nieuw samengestelde gezinnen – Aplus Academy
 • Expert relaties en gezinnen – Aplus Academy
 • Life Coaching – Aplus Academy
 • Live The Connection
 • Alexander Concept – Ander Leven
 • Dans- en bewegingstherapie – Agape
 • Deep tissue massage – Brian Utting
 • Massagetherapie – Welness Academy
 • Cultuurmanagement – Universiteit Antwerpen
 • Nederlandse Letterkunde en Literatuur- en theaterwetenschappen – Universiteit Antwerpen
IMG_7076