Zijn jullie wat de weg kwijt geraakt in hoogoplopende ruzies of heerst er juist een koude oorlog? Is er sleur gekomen tussen jullie of leven jullie eerder naast elkaar? Is de aantrekkingskracht tussen jullie verdwenen? Voelt jullie relatie niet (meer) evenwaardig? Is er iemand anders in het spel? Is er sprake van een vertrouwensbreuk? Beleven jullie nog amper plezier tesamen? Zit je met een “is-dit-hét-nu?”-gevoel? Of lijken gebeurtenissen uit het verleden jullie relatie te hypothekeren?

Als het moeilijk loopt in onze intieme relaties, doet dit veel pijn. Toch wil dit niet altijd zeggen dat de relatie “op” is. Het is dan tijd de moed aan te spreken om de oorzaken van die problemen recht in de ogen te kijken. In relatiecoaching ontdekken we samen of en hoe jullie verder kunnen.

Mogelijke thema's

  • vastlopen in sleur
  • scheiden of blijven?
  • hoe verder na een vertrouwensbreuk?
  • wat als ik verliefd ben op iemand anders?
  • terugkerende hoogoplopende conflicten
  • bindingsangst / verlatingsangst
couple-2179256_1920

Life is about unlearning and remembering. Every day is a chance to unlearn fear and remembering love. — Gabrielle Bernstein

Hoe ga ik te werk?

Ik heb zowel oog voor relationele als de individuele behoeften. Mijn motto is: “eigen zuurstofmasker eerst” omdat we zo de kracht van het individu versterken voor een gezonde relatie los van afhankelijkheid. Hierbij heb ik aandacht voor de verschillen in persoonlijkheid en liefdestalen. Jullie krijgen inzicht in jullie triggers, valkuilen en onbehulpzame patronen. De communicatie verheldert.

Klaar voor een sterke relatie?

Wil je graag jezelf en je partner beter leren kennen? Ben je klaar om je relatie alle kansen te geven die mogelijk zijn? Wil je onderzoeken of je in de relatie wil blijven? Dan maak je best een afspraak voor een kennismakende intake. Hier bekijken we je/jullie vraag en achtergrond. Bij een wederzijdse match gaan we er samen voor!  Je kan zowel alleen komen of samen met je partner. Ook als je alleen start, bestaat de mogelijkheid dat jouw partner later inspringt.

Vraag jouw kennismakingsgesprek
landscape-3916295_1920