Iedereen kan wel eens een goede coach gebruiken. We krijgen immers allemaal op een moment in ons leven te maken met stevige uitdagingen. Mijn begeleiding helpt jou los te komen uit ongewenste situaties. Je krijgt meer inzicht in je behoeften en verlangens en je wordt je bewust van jouw (onbehulpzame) patronen. Je leert hoe je zelf de regie van je leven in handen neemt.

Dit is voor mensen die klaar zijn om verandering door te voeren in hun leven en hierbij een duwtje in de rug nodig hebben. Mijn begeleiding ondersteunt jou om (ondanks een mogelijks bewogen verleden) te bouwen aan jouw toekomst.

​Ik werk vanuit de visie dat het lichamelijke en mentale hand in hand gaan. Dit wil bijvoorbeeld zeggen dat een fysiek ongemak je mentaal welbevinden beïnvloedt, maar ook andersom. Je geest heeft ook sterke invloed op je lichaam. In mijn begeleiding is er daarom veel aandacht naar hoe we deze wisselwerking tussen lichaam en geest optimaal aansturen. Kom je bij mij in coaching dan zullen we dus niet enkel gesprek voeren. Ik werk met technieken uit NLP, Live The Connection, het Alexander Concept (Ander Leven) etc. Ook maak ik gebruik van mijn kennis van massage, dans- en bewegingstherapie, MBTI, enneagram en Systemisch Werk.

Mogelijke thema's

  • herstellen van burn-out e.a. uitputtingsklachten
  • hoogsensitiviteit van last naar kracht
  • leren ontstressen
  • zelfbeeld opkrikken
  • perfectionisme
  • faalangst
  • grenzen stellen
  • zelf je geluk bepalen
  • veiligheid in jouw relatie(s) met geliefden
compass-1850673_1920

You are the dreamer of your dream, create visions of the world you want to see.

— Gabrielle Bernstein

 

Hoe ben ik er voor jou?

Ik ben er voor jou door in jou en jouw doelen voluit te geloven. Ik luister aandachtig en stel de vragen die je voor jezelf nog niet grondig hebt beantwoord. Mijn coaching is op maat, persoonlijk en liefdevol. Soms ook confronterend, want ik zoek samen met jou waar het écht om gaat.​

Waar de sprong voor jou te groot lijkt, ontginnen we samen mogelijkheden om zo toch aan jouw verhaal te blijven werken. Ik heb veel aandacht voor wie jij echt bent en dat jij in dit proces trouw blijft aan jezelf. Tegelijk ontdekken we ook nieuwe stukken van jezelf die jou veerkrachtig en vrij maken.​

Klaar voor jouw stralend leven?

Heb jij de moed om uit jouw comfortzone te gaan en jouw stralend leven waar te maken? Vraag dan je kennismakende intake aan en dan bekijken we samen jouw vraag en jouw achtergrond. Bij een wederzijdse match, kiezen we samen voor de geschikte begeleidingsvorm en traject.

Vraag jouw kennismakingsgesprek
plume-1930518_1920